Måleriet öppnades upp igen!

Jag har i flera år haft ett långt uppehåll i mitt skapande.

Jag har målat och skapat men ändå inte på samma frekvens och med samma energi som alltid. Istället har kroppen fått allt fokus då jag haft mycket fysiska symptom den senaste tiden. Smärtor som jag inte ens visste att en kropp kunde känna. Mina händer som jag skapar med har haft så extremt mycket eksem så att jack har uppstått i fingrarna som gjort att jag emellanåt inte kunnat greppa något med händerna. Det var som en eld som behövde brinna ut i min kropp. Det spelade ingen roll hur jag åt, sov, andades eller ändrade mina tankar. Elden fanns där för att den behövde brinna ut. Jag har åkt in flera gånger till akuten då hela kroppen varit i en sån stor brand att jag trott att jag bokstavligt talat skulle brinna upp. Men eftersom jag har en energimässig medvetenhet och kan se på livet i en större utsträckning så vet jag att det ligger energimässiga laddningar/utvecklingar i detta. Ändock har det varit riktigt tufft emellanåt och jag har vrålat rakt ut i natten när det varit som värst.

Min skaparkraft är nu tillbaka och eksemet har läkt mer än någonsin så det passade så bra att jag just idag även blivit klar med min nya hemsida som jag jobbat med länge. Välkommen till min nya hemsida och blogg där jag kommer att inspirera och dela med mig av mitt skapande, energimedvetenhet och mina rawfoodtårtor mm. Jag har alltid älskat att inspirera andra till att njuta av livet på olika sätt - eftersom just njutning är ett ämne som ligger mig så varmt om hjärtat.

I den subtila skönheten ligger en kraft som kan få oss människor att utvecklas till mer kärlek och vördnad för oss själva, för andra och för helheten på våran vackra jord.

Tidigare inlägg
Inga inlägg har publicerats på det här språket ännu
Håll ögonen öppna...
Nya inlägg
Taggar
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Black Instagram Icon