Det jag målar slår in.

Jag har alltid målat av stor lust, entusiasm och glädje.

Det som också alltid sker är att något av det jag målar sker även i verkligheten.

En gång så målade jag ett par där en man ville ge sin älskade en bukett med blommor. Hon var lite osäker på om om hon ville ta emot den där buketten. Förlåtelse var det som vibrerade i mig hela tiden och helt plötsligt kände jag en enorm förlåtelse inom mig, där jag förlät både mitt ex och mig själv för att vi tidigare valt att möta varandra och leva i en relation som ej var växande. Förlåtelsen gick över till befrielse och det var inget jag hade tänkt ut innan med intellektet utan min lust ville måla just det motivet som jag målade. Det som hände dagen efter var att mitt ex ringde mig, som jag då inte hade haft kontakt med på över 1,5 år och han ville bokstavligt talat be om förlåtelse för det som hänt emellan oss tidigare.

Det finns två kraftfulla aspekter i detta.

Det första är att när vi skapar med händerna så händer nånting magiskt, på riktigt. Det behöver inte vara att man målar tavlor som jag älskar att göra, det kan egentligen vara vad som helst, men det blir väldigt intensivt när det gäller att skapa.

Klistra, klippa, bygga, skriva, måla, rita mm.

Den fysiska rörelsen i handen skapar en vibration som går in i hela kroppen och ändrar frekvensen i kroppen. Den andra stora aspekten som jag på sistone har upplevt mer och mer är att när vi ändrar informationen vi har inom oss (dvs. våra tankar och känslor om livet och om oss själva) så skiftar frekvensen ex från bitterhet till glädje eller som i mitt fall från att hålla fast till att släppa taget och förlåta. Och det absolut mest magiska är att det även då sker förändringar hos andra personer som är kopplade till oss energimässigt. Det kan vara familjen, vänner, bekanta och t.o.m människor vi aldrig träffat på andra sidan jordklotet som vi har energimässiga band till. Det spelar ingen roll om den andra personen inte alls är en medveten och en öppen person, det sker ändå. Vi släpper energiband där ex sorg, trauma, ilska mm kan ligga och hålla oss kopplade till varandra.

Jag har upplevt detta så starkt den senaste tiden att jag blir tårögd när jag skriver detta för det ligger en enorm power i detta.

Min senaste målning har väldigt fint ryskt porslin.

Det har jag också målat dit av glädje och entusiasm eftersom jag älskar det ryska Lomonosov porslinet med motiv och former som verkligen tilltalar mig.

Och det har redan efter några dagar skett en händelse som är förknippad med motivet till denna målning. Berättar gärna mer om det när det väl är dags.

Så jag kan varmt tipsa om att börja skapa mer med händerna. Bara att rita eller klottra sätter igång rörelser i kroppen. Det är riktigt ljuvligt och jag är så innerligt tacksam för att jag målar nu igen.

Tesalong

90x70

Akryl

Tesalong

Tidigare inlägg
Inga inlägg har publicerats på det här språket ännu
Håll ögonen öppna...
Nya inlägg
Taggar
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Black Instagram Icon