Eldens rörelser

April 7, 2017

Eldens rörelser 

 

Att vara kreativ med ett konstant flöde av inspiration, idéer, lust och skaparkraft. Ibland som en vulkan av riktigt het magma som väller upp ur jordens mage. Precis som eksem på människokroppen. Eller som obalans i tarmarna. Eller som feber utan infektion.

Men om inte elden har en lika stor jord att brinna på, blir skapandet bara i tomma intet. Det blir bara luft som brinner utan manifestation. Den får inget fäste trots sin ärliga och sanningsfulla startknapp. Den når varken ut till andra eller får ett avslut. 
Det är därför balansen mellan Kropp & Universum är så kraftfullt för då vet man hela tiden när det är dags att sluta sig eller att dra iväg med energin. In och ut. Som våra andetag. Ett flöde. 

 

Anden/Elden är snabbare än kroppen. Den vet allt på en sekund medan kroppen behöver några sekunder till för att förstå och integrera. 
Ju mer Eld du har i din energistruktur desto mer knivskarp lär du vara på att lyssna, på kroppens signaler. Minsta lilla subtila fysiska symptom är information om kroppen hänger med eller om det går för fort framåt. 

 

Alla människor har olika mängd och intensitet av eld i sina kroppar. Och det är så fantastiskt att vi är olika, precis som naturen är, för att skapa en helhet och balans på jorden. 

 

#sariart

 

Med Kärlek och Glädje

 

Sari

 


 

Please reload

Tidigare inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Nya inlägg

February 18, 2019

March 11, 2018

February 7, 2018

Please reload

Taggar
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Black Instagram Icon