Guldet i jordens inre.

I mina inre världar möter jag jordar som delar på sig i flera dimensioner. Det finns ängar fulla av blommor med färger som inte får plats på färgkartan. Blommorna är ibland stora som hus och allt går att äta, bara om båda möts halvvägs. Man kan klättra på blomstjälkarna och vila i kronbladen. De är som hängmattor.

Djuren och människorna möts i helt andra relationer. Vi går tillsammans, som stora familjer och lär varandra om olika sätt att skapa glädje. Det finns inga hierkarier, alla har kontakt med sina gåvor. Vi äter mat som naturen ger oss. Växterna är så näringsrika att det räcker med en måltid om dagen. Kropparna rör sig av glädje. Alla inre organ ligger så nära. Kontakten mellan kropp och ande är ett.

Det finns djupa hav där ett helt universum av vattendjur lever. Du kan dyka ända ner till botten och komma upp efter några dagar. Havet är fullt av mineraler som spirar sig upp ur jordens inre. Det som strömmar ut som mest och lägger sig som alger på stranden är - Guld.

Tidigare inlägg
Inga inlägg har publicerats på det här språket ännu
Håll ögonen öppna...
Nya inlägg
Taggar
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Black Instagram Icon