Narcissismens sista andetag <3

September 16, 2017

Många känsliga människor har stött på narcissister.

De människorna har ett helt avstängt hjärta. Det är helt omöjligt för de att komma ner till hjärtat i detta liv. I flera generationer har de byggt ett riktigt hårt pansarskal runt sitt hjärta. Av den anledningen älskar de känsliga människor för där kan de hämta känslor. Där kan de dricka färskt vatten rakt från källan i det emotionella hjärtat, för deras törst är den största av de alla, eftersom de själva är så långt ifrån livets vatten. Det vatten som Jesus gick på och som bar honom. Det allra heligaste vattnet.
 

Ju fler känsliga människor som syns på jorden nu och är i sin fulla existens, desto mer dyker narcissismen upp till ytan. 
 

I alla ärliga transformationer och läkningar når man alltid en punkt där obalansen bryts och det är precis där det är som allra mest utmanande och samtidig befriande. Man dör och föds på samma gång.
Som vid gryningen, då luften är som allra kallast precis innan solen går upp. 
 

Och precis det sker med narcissismen just nu. De kommer upp till ytan för den energin skall kunna släppas. Så länge det ligger kvar under mattan kommer den aldrig att avta och de vaknar i samband med att känsliga människor tar ansvar och tar tillbaka sin kraft.

Alla har på ett eller annat sätt mött nån grad av det svarta hjärtat och kanske har de känsliga människorna mött den som allra mest. Men det vänder nu. Frekvensen byter rörelse. 
 

Min erfarenhet, sanning och intuition / Sari 

 

 

 

 

Please reload

Tidigare inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

February 18, 2019

March 11, 2018

February 7, 2018

Please reload

Taggar
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Black Instagram Icon