Att vara energimedveten

Jag har alltid varit energikänslig men inte haft människor runt mig som kunnat vägleda mig eller hjälpa mig att förankra förståelsen på ett djupare plan. Jag har alltid varit andlig men inte tytt mig till spirituella människor då det stressat mitt nervsystem. Skogen, djuren och människor med mycket jord är det enda som kunnat balansera mig tidigare. Samt den konstnärliga världen. De subtila tonerna, färgerna och dansens rörelser.

Jag har idag lärt mig (och lär mig mer hela tiden) att förstå mitt eget energisystem, förstå varför andra gör eller är som dem är. Varför jag triggas av vissa personer och uttryck, och inte agera på det. Det har hjälpt mig att släppa drama och förstå vilken kraft det finns i trauma. Att enbart komma i kontakt med känslor och tankar har inte räckt till. Det finns något mer bakom det. Något som är mycket snabbare och mer subtilt, men ändå lika självklart, och det är energi. Att känna men inte förstå kan vara extremt förvirrande. Att veta mer än kroppen kan hantera. Att höra mer än man kan sortera och ta in. Att känna en innerlig kärlek men inte kunna hålla i det fysiskt.

När jag gjorde en fysisk energibehandling - Auratransformation TM - för flera år sedan fick jag äntligen en möjlighet att kunna börja sortera ut allting energimässigt. Det hade aldrig gått att börja med tankar och känslor.

Energin behövde en mer balanserad skiss innan jag kunde gå på med färgerna för att fylla ut min egen målning. Min egen aura. Mitt uttryck på jorden. Mitt Dharma. Även om jag nuförtiden inte längre tycker att "mitt" är något jag vill fästa mig vid eller stanna vid. Det blir så kort och fattigt då. Men jag vill vara det bästa uttrycket som jag kan av Sari, här på jorden nu. Jag vill vara balanserad, nyfiken, kärleksfull, modig, kreativ, inspirerande, respekterande, icke dömande och ha massor av energi (vilket iofs sällan är en bristvana).

Livet blir så mycket enklare, djupare och rikare av att ha förståelse och balans i sitt energisystem och att vara i kontakt med hjärta och kropp. ❤

Tidigare inlägg
Inga inlägg har publicerats på det här språket ännu
Håll ögonen öppna...
Nya inlägg
Taggar
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Black Instagram Icon