Den subtila energin

Tänk att jag en dag skulle manifestera den fina kärleken som finns inom mig. Den som är större än jag själv kan förstå, men som jag alltid har känt så tydligt i mitt hjärta. En stor inre värld, där flera andra världar rör sig. Men hur skulle jag få ut den inre världen till den yttre världen? Den riktiga fysiska världen som jag rörde mig i? Den som var smärtsam, kantig, hård och gränslös. Den som skrattade, hånade och mobbade mina subtila rörelser. Stora tankar att bära som liten.

Hur förenar jag dessa två till ett?

Jag vet att jag inte ensam banat vägen för mig själv. Det finns många som rört om före mig. Och ibland på ett sätt som man kanske inte i första hand tror är av kärlek. Och det handlar inte heller om just mig, utan om energin som så gärna vill manifestera sig, ta form, plats och komma till uttryck. Den rena, kristallklara, heliga energin som är så mjuk, kreativ, känslig, lekfull, snabb, kraftfull och rik av glädje. Den som vi alla bär på och som vi kan hjälpa varandra att öppna - till fysisk form.

"Sarita" Foto av Sari Palmroth

Finns att köpa med eller utan ram. I olika storlekar.

Vid intresse mejla.

Tidigare inlägg
Inga inlägg har publicerats på det här språket ännu
Håll ögonen öppna...
Nya inlägg
Taggar
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Black Instagram Icon