Med förståelse och förlåtelse kommer lugn och ro i kroppen.

Med förlåtelse och förståelse kommer lugn och ro i kroppen.

Jag vet inte hur många gånger jag varit arg och för stolt för att släppa taget om upplevelser där jag känt mig nedtrampad och överkörd. Är du en känslig person så kan jag garantera att du varit med om detta ett flertal gånger i ditt liv.

Som känslig söker du ofta signaler utifrån eftersom din ande/medvetande är så stor, och du kan både emotionellt, mentalt och energimässigt röra dig långt bort för att ta in information. Som om att du har en superhörsel eller supersyn. Du vet vad andra människor känner, tänker, har för blockeringar, när de ljuger, när de inte pratar från hjärtat, går emot sig själva, var de har sin uppmärksamhet och medvetande. Du vet för att du har förmågan att röra dig längre ut än de flesta andra som inte är känsliga. Inget är varken sämre eller bättre, men när du kan röra sig så långt ut så har du inte oftast inte då ett stabilt skydd som sätter gränser och håller en struktur runt dig som person. När du inte har en struktur så är det väldigt enkelt att kliva över dina gränser och trampa på dig. Att du då även har en stor empati för andra människor, vill oftast alla väl, vill hjälpa, stötta, inspirera och vet oftast lösningar av olika blockeringar snabbt - så kommer det alltid komma människor som ser dig som ett fantastiskt byte att äta lite känslor och sårbarhet av. Mums, så gott med ödmjukhet och sårbarhet. Någon mumsar i sig och du blir trött, tappar energi och känner dig överkörd.

Det kommer alltid finnas människor som delvis eller helt stängt sitt hjärta och de kommer alltid att söka näring utifrån istället för att våga öppna upp sig själv, och förstå att vi alla har möjligheten att vara sårbara. Och så länge du inte har tydliga gränser så kommer de rusa till dig. Det är inget dömande, fult, skamligt eller fel, det bara är så.

I barken på träden finns det något som kallas för döda och levande celler. De döda cellerna finns där för att bara hålla en struktur och stå stadigt när de levande cellerna som bär på all näring åker upp från rötterna till knoppar och blad på våren. Eller ner till rötterna från trädets krona på hösten för att vila och samla ihop sin näring till nästkommande växtperiod. Känsliga människor är som de levande cellerna och utan struktur så har du ingenstans att fokusera eller leverera din näring/gåvor.

Så det du behöver göra är att skapa "döda celler" som blir en struktur och ett skydd för din näring/gåvor som du bär på. När känsliga människor kommer på detta och verkligen skapar ett skydd runt sig så händer nånting riktigt magiskt. Den hjälpen du då kan ge till omvärlden är miljontals gånger större än när du inte har ett skydd.

1. Förståelse 2. Förlåta alla övertramp (ilskan/stoltheten är en förlängning av övertrampet som håller dig kvar i låg frekvens.) Alla gör vi vårt bästa, även den som sårat oss allra mest. 3. Bli medveten om att skapa en struktur 4. Börja säga nej (öva på vänner om du tycker det är svårt direkt i verkliga livet.) 5. Utöva fysisk aktivitet (Du kan bygga en struktur av rörelse) 6. Att få barn är ett utomordentlig sätt att börja sätta gränser och säga nej. (Tänk vilka läromästare barnen är) 7. Boka en energibehandling med mig där jag hjälper dig att sätta gränser och få ett skydd.

Tidigare inlägg
Inga inlägg har publicerats på det här språket ännu
Håll ögonen öppna...
Nya inlägg
Taggar
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Black Instagram Icon