Att reagera på andra

När man inte förmår att möta och utforska sig själv är det vanligt och "enkelt" att projicera sin obalans på andra, speciellt på dom som lever närmare sitt hjärta och har vattnet/känslorna tydligt uttryckta i sitt kroppsspråk. Ilska och ironi är ett vanligt skydd att vidta, istället för att börja möta sig själv och utforska vad som ligger där under och vill bli omfamnat. Känsliga människor brukar fungera som vandrande hjärtöppnare, eftersom dom uttrycker hjärtats intelligens utan att ens behöva vara medvetna om det. Den uttrycks helt oladdat i deras kropp och aura, och det kan trigga och provocera andra både lite och mycket. Att acceptera varandras olika energier/sätt att uppleva och vara i livet skapar mycket mer gynnsammare och mer balanserade miljöer. Det är där kraft, rikedom och kärlek växer.

Tidigare inlägg
Inga inlägg har publicerats på det här språket ännu
Håll ögonen öppna...
Nya inlägg
Taggar
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Black Instagram Icon