När du sätter gränser...

När vi tackar nej, sätter gränser och lämnar gamla strukturer så kan den gränslösa energin/antikraften komma snabbare än vinden för att försöka dra dig tillbaka till gamla mönster igen. Allt från underliga telefonsamtal, mejl eller bilar som går sönder eller andra sätt som sätter stop för dig att ta dig vidare eller ringa det där samtalet för att tacka nej. Men när du står kvar och är trygg i ditt beslut kommer också nästan lika snabbt ny energi in i ditt liv. Du behöver bara landa ett tag i det nya för att frekvensen skall ändras rent fysiskt.

För att ge plats till det nya, måste ju det gamla ut. Lita på dig själv och din magkänsla.

Önskar er alla en fantastisk vårhelg 🍃🌺🍃

Tidigare inlägg
Inga inlägg har publicerats på det här språket ännu
Håll ögonen öppna...
Nya inlägg
Taggar
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Black Instagram Icon